Reparation af min Logitech Mus M570.

Min ellers udmærkede Logitech mus M570, begyndte at klikke vildt, når jeg forsøgte at enkeltklikke, ganske irriterende ;-) den er ellers ikke gammel... kun et sted mellem 5 og 7 år og bliver flittigt Brugt...

Så jeg tænkte nå der er nok en kontakt der skal renses... Ups! da jeg fik skilt dyret ad, viste det sig at kontakten var en lukket mikrokontakten... nu var gode dyr rådne ;-)

At skille musen er nemt, altså efter at jeg fandt skruen under labelen, der viste hvordan batteriet skal vende ;-) de andre skruer er under de tre gummi 'ben' og en er fri, altså 5 skruer.

jeg lodder mikrokontakten ud, med tanke på at se om jeg kunne finde en ny, men størrelsen skulle jo være eksakt den samme, men da jeg sad og kikkede på kontakten bemærkede jeg at den var nok til at åbne, og ja med en kniv lirkede jeg begge de 'flapper' der holdt toppen af... 

IMG 0226

Her ses det famøse kontakt, med 'flappen' der holder toppe fast lige over mitter-benet.

 

IMG 0227

Det er en god ide at holde øje med knappen når toppen tages af, den er meget lille når den lander på gulvet ;-)

 

IMG 0228

Jeg brugte strimler ca. 2mm brede, af printer papir som 'sandpapir', først fugtet med videohoved rens, der efter flere stykker papir, for at tørre ordentlig efter.

 

IMG 0230

Sådan ser det ud når det er åbnet.

 

IMG 0231

Det er altså noget småt noget ;-) 

 

Efter dette indgreb virker min Logitech M570 mus fint, men hvor længe ved jeg jo ikke.

Men forhåbentlig ved jeg det om nogle år ;-)