TYT MD9600 DMR.

Altid interessant med nyt legetøj ;-) nu er altså en TYT MD-9600 kommet ind i mit shack, interessant radio, hvor jo første opgave gik på at ændre  ID og Call, og i det hele taget sætte min codeplug's op som jeg gerne vil have det ;-) flytte på placeringen af kanaler og redigere Zoner og finde ud af hvordan jeg nemt opdaterer bruger databasen, og det viste sig at være nemt med denne radio ;-) mere om det senere... nu skal vi lige lære hinanden at kende ;-)

Det er jo interessant at prøve at finde ud af hvordan de to TimeSlot = TS fungere sammen med de forskellige Reflektor adresser. 

Jeg bruger CPS-MD-9600 V1.27 til upload og download af codeplug, og til mindre ændringer... da disse CPS programmer jo er temmelig begrænsede i deres redigerings muligheder...

 

Så bruger jeg 'DMR Codeplug Editor v1.1.21 by G6AMU' til opdatering og vedlige hold af codeplug, denne codeplug editor er meget fleksibel, og giver blandt ander, en nem mulighed for bruger/contakt opdatering, af TYT MD-9600 når denne er firmware opdateret.

Editoren kan holde op til 4 codeplug's samtidig og jeg kan kopiere og flytte på diverse informationer, i den enklte eller imellem codeplug, så jeg kan lave codeplug efter eget hoved og som er nem at finde rundt i ;-) og da min TYT MD-9600 er parkeret i mit shack, er der jo en del repeaterer den aldrig vil kunne høre/køre ;-) men nogle hvor det er praktisk / behageligt at de ligger i en naturlig række følge... og sidst men da ikke mindst ;-) det er (som tidligere nævnt ;-) ) meget nemt at opdatere Brugere/Userer data, med denne CPS editor, der dog ikke kan skrive til radioen, her bruges det originale CPS program.

En temmelig iriterrende opdagelse gjore jeg, da jeg lyttede på LandsSludreKanalen, en for mig uinteressant QSO kørte og kørte og... så jeg ønskede at skifte kanal, enten bare til en TS2 kanal f.eks. QSY1, eller en FM repeateren i VFO 2... dette kunne ikke lade sig gøre... radioen hang fast i den igang værende QSO :-( så der var kun en ting at gøre... sluk!!!

Dette er jo ikke en god løsning, så jeg gik på jagt i den brugte (tilpassede) codeplug... og jeg 'tror' jeg har fundet fluebenet der ændre dette ;-)      Når jeg er sikker beskriver jeg løsningen her, jeg har da også tænkt at beskrive kodning m.m. af denne radio, med mine forklarringer og billeder, som jeg har forsøgt for andre radioer... men TingTagerTid ;-)  

De Attachments jeg har liggende, er de programmer jeg selv bruger til min TYTMD-9600.

 

73 de OZ5RZ Benny

Attachments:
Download this file (DMR_CPE.1.1.21.zip)DMR_CPE.1.1.21.zip[DMR CPE TYT 9600]4652 kB
Download this file (Link firmware update TYT 9600.txt)Hvor da firmware opdateres TYT MD-9600 [ ]0 kB
Download this file (MD-9600 CPS V1.27 Firmware V6.09_20200414.zip)MD-9600 CPS V1.27 Firmware V6.09_20200414.zip[ ]18836 kB
Download this file (OZ0zxy_02B.zip)OZ0zxy_02B.zip[Codeplug test]22 kB